Sunday, July 31

siidisabad

 
Nii nagu paljud, sai ka see kleit alguse ühest täiesti juhuslikust sissepõikest Abakhani. Kangarullide vahelt leidsin end trikotaažile sättinud kirjutiivalseid linnud.

As many others, this dress also started with a casual visit to Abakhan Fabrics. Between the rolls of fabric I found those multicoloured birds sitting on a jersey.

 

scan0001
 
Pikka aega ei tihanud ma neist siidpehmeist linnukestest midagi valmistada. Ei raatsinud kääridega kallale minna. Mässisin kangast niisama üheti ja teisiti ümber oma sõstrakarva sõbranna. Alles lõpus, kui käed oli vaja kuskilt läbi sirutada ja kaelaauku korrigeerida, lõikasin ettejääva kanga ära.

For a long time I didn’t know what to do with them. I just wasn’t ready to cut into those little birds. I started draping the fabric around my red Diana. Finally, when I had to form the neckline I was ready to take my scissors and cut.

joonis
 
000001000040
 
Juhuslik oli ka see, et valminud kleidist sai mulaaži kodutöö. Vaevlesin nimelt pikalt sadade mõtete käes, suutmata ühtki neist välja valida ja lõpuks ei pidanuki!

In the end I was lucky because I had been desperately trying to choose what to do as my draping assignment at school and the homework had just done itself!

 
IMG_5779
IMG_5781IMG_5777IMG_5778
 
 

1 comment: